Başkent Üniversitesi Sanal Sınıf İle Canlı Ders Programı (Son Güncelleme 29 Nisan 2020 18:00)

Sayın öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz.

Uzaktan öğretimin önemli bileşenlerinden biri olan senkron (canlı) derslere başlıyoruz. 30 Mart 2020 Pazartesi itibaren aşağıdaki tabloda belirtilen dersler belirtilen gün ve saatte canlı olarak 50 dakikalık sürelerde yapılacaktır.

Bu tablo, yeni canlı ders talepleri doğrultusunda güncellenmektedir.

Bu tabloda sadece canlı derslerini Başkent Üniversitesi ÖİYS-Moodle sistemindeki Adobe Connect üzerinden yürütülecek dersler listelenmektedir. Başka platformları kullanıldığı derslerde, öğretim elemanları bu konuda öğrencilere bilgi sunmalıdır.

Tabloda dersleri görünen Öğretim elemanlarımızın;

• Canlı yayın bağlantılarını ÖİYS-Moodle’daki ders sayfalarına eklemeleri,
  • Canlı yayın gün ve saatini öğrencilerine SMS ile bildirmelerini,
  • Canlı dersleri gün ve saatinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Farklı gün ve saatlerde yapılan canlı yayınlar veya denemeler ile süresini aşan (50 dakika) canlı dersler, o saatteki başka derslerin yapılmasına engel olmaktadır.

Öğretim elemanlarının canlı yayın bağlantılarını kendi derslerinde oluşturmalarına ilişkin adımları aşağıdaki kılavuz ve videolu anlatımda öğrenebilirler

Posted in Tüm Duyurular.