Başkent Üniversitesi 2019-2020 Yaz Dönemi Sanal Sınıf Programı (Son Güncelleme 20 Temmuz 2020 18:00)

Sayın öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz.

Uzaktan öğretim ile yürütülecek 2019-2020 Yaz döneminde, senkron (canlı) ders uygulamalarını Adobe Connect sistemi üzerinden yapılacak derslerin senkron (canlı) ders saatleri aşağıdaki programda belirtilmiştir:

• Bu tablo, yeni canlı ders talepleri doğrultusunda güncellenmektedir.

Bu tabloda, sadece, canlı derslerini Başkent Üniversitesi ÖİYS-Moodle sistemindeki Adobe Connect üzerinden yürütülecek dersler listelenmektedir. Başka platformların kullanıldığı derslerde, öğretim elemanları bu konuda öğrencilere bilgi sunmalıdır.

Tabloda dersleri görünen Öğretim elemanlarımızın;

• Canlı yayın bağlantılarını ÖİYS-Moodle’daki ders sayfalarına eklemeleri,
  • Canlı yayın gün ve saatini öğrencilerine SMS ile bildirmelerini,
  • Canlı dersleri gün ve saatinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Farklı gün ve saatlerde yapılan canlı yayınlar veya denemeler ile süresini aşan canlı dersler, o saatteki başka derslerin yapılmasına engel olmaktadır.

Öğretim elemanlarının canlı yayın bağlantılarını kendi derslerinde oluşturmalarına ilişkin adımları aşağıdaki kılavuz ve videolu anlatımda öğrenebilirler

Posted in Tüm Duyurular.