KanalB Günce Programı

KanalB Günce Programı – UZAKTAN EĞİTİM- 13 Şubat 2014

Başkent Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğtimi Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Filiz Kalelioğlu ve Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy, 13 Şubat 2014 tarihinde KanalB’de yayınlanan Günce programına konuk olmuşlardır. Programda uzaktan eğitim hakkında temel bilgiler verilmiş, Başkent Ünivesitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi hakkında ve merkez üzerinde verilen eğitim programlarından bahsedilmiştir.

• Uzaktan Eğitim Kavramı ve uygulamaları
  • Güncel uzaktan eğitim uygulamaları
  • Uzaktan eğitimde öğrenci ve eğitmen
  • BUZEM bünyesinde verilen eğitimler
gf
İzlemek için tıklayınız

BUZEM ve BÖTE Tezsiz Yüksek Lisans Programı Hakkında KanalB Günce Programı – 6 Mayıs 2013

Merkez müdürü Prof. Dr. Şeref Mirasyedioğlu ve müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serpil Yalçınalp ve Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy’un konuk olduğu program 6 Mayıs 2013 günü canlı olarak yayınlanmıştır. Aşağıdaki konularda görüşler paylaşılmıştır.

• Uzaktan Eğitim Kavramı ve uygulamaları
  • Başkent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
  • BUZEM’de İlk Uzaktan Eğitim Programı : Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Hakkında
fd
İzlemek için tıklayınız
Posted in KanalB Günce Programı.